INTRODUCCIÓ

Foto: @CreuantEducacio

PROJECTE MÒBIL és un material didàctic i divulgatiu –blog i DVD– presentat per AulaMèdia. Educació en Comunicació per treballar i reflexionar sobre la tecnologia, l’impacte social i mediambiental de la telefonia mòbil.

Aquest material ha estat realitzat amb la participació de: Carme Altayó (Solidaritat Castelldefels Kasando), Alba Trepat (Setem Catalunya), Eva Vidal (Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC).

L’estructura d’aquest material didàctic està dividida en grans temes que corresponen a unitats per treballar diferents aspectes de l’impacte (social, mediambiental, laboral, etc.) de la telefonia mòbil i d’altres aparells electrònics.

També inclou un apartat amb propostes de tallers i un formulari per poder adquirir el DVD del documental Projecte Mòbil (el viatge).

Documental. Imatges: Gemma Parellada i Justícia i Pau (R. D. Congo). Danwatch i Setem Catalunya (Xina). Aucoop i CCD-UPC (Ghana). Disseny: Caracola Comunicació. Producció: Kineina. Edició: Dídac Roger. Direcció: Francesc-Josep Deó.

 


 

Rodatge i edició del reportatge Projecte Mòbil (el viatge). Francesc-Josep Deó entrevistant a Eva Vidal en el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i Dídac Roger fent l’edició del reportatge a l’estudi de Kineina [audiovisuals].