PRESENTACIÓ

Foto: @CreuantEducacio

PROJECTE MÒBIL és un material didàctic –blog i DVD– presentat per AulaMèdia. Educació en Comunicació per treballar i reflexionar sobre la tecnologia, l’impacte social i mediambiental de la telefonia mòbil. Aquest material ha estat realitzat per Carme AltayóGemma Parellada, Alba Trepat, Eva Vidal, Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC, Setem Catalunya i Solidaritat Castelldefels Kasando. Documental: Dídac Roger i Francesc-Josep Deó. Disseny logo: Caracola Comunicació

L’estructura d’aquest material didàctic està dividida en grans temes que corresponen a unitats per treballar diferents aspectes de l’impacte (social, mediambiental, laboral, etc.) de la telefonia mòbil i d’altres aparells electrònics.

També inclou un apartat amb propostes de tallers i un formulari per poder adquirir el DVD del documental Projecte Mòbil (el viatge).