DVD

La producció audiovisual Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils, aquests aparells que durant tantes hores portem a les mans, però que no sabem quasi res de la seva composició ni del seu procés de fabricació. Un reportatge didàctic amb la participació de Carme Altayó, Alba Trepat i Eva Vidal.

El reportatge Projecte Mòbil fa un viatge per les mines de coltan del Congo, les fàbriques de la Xina i els abocadors de residus electrònics de Ghana, va molt més enllà del que ens mostren els estants del Mobile World Congress per donar a conèixer la problemàtica que hi ha “amagada” dins dels nostres mòbils.

Si vols adquirir el DVD Projecte Mòbil (el viatge) emplena el formulari i per una aportació de 20 € (17 € pel DVD + 3 € per despeses d’enviament.), t’enviarem una còpia del DVD a casa.

Moltes gràcies pel teu suport!

 

FORMULARI PER SOL·LICITAR EL DVD PROJECTE MÒBIL (el viatge)

  Nom: (obligatori)

  Cognoms: (obligatori)

  Adreça: (obligatori)

  Codi Postal: (obligatori)

  Població: (obligatori)

  Primer correu-e: (obligatori)

  Segon correu-e:

  [Emplena amb les teves dades aquest formulari, clica “ENVIAR” i t’enviarem al teu correu-e les indicacions per fer l’aportació econòmica. Pots fer el pagament per compte bancari o per Bizum.]